Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot 4.7 l

de mihaelam90 in Slow Cooker, 15 Dec 2018 | 4057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui fara piele
  • 1 conserva de rosii in bulion (400g)
  • 2 cutii de suc de rosii de 500 g
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot 4.7 l:

Spalam bine si scoatem pielita pulpelor si le digilam intr-o tigaie cu putin ulei pe aragaz, cam 5-10 minute.
Rosiile in bulion le-am pasat la blender, dupa care le-am amestecat cu sucul de rosii si usturoiul.
Cand pulpele si-au schimbat culoarea, am adaugat amestecul de suc de rosii si le-am lasat impreuna 5 minute la foc mic.
Intre timp, am incalzit slow cookerul Crock-Pot pentru 30 minute pe modul "high" cu putina apa in el pentru a preveni craparea vasului cand se asaza ingredientele calde.
Am transferat totul in vasul crock pot dupa care am asezonat cu sare, piper si cimbru dupa gust.
Am setat aparatul pe modul "high" pentru 4.5 h.
Cand e gata, se presara deasupra patrunjelul.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Vasul Crock Pot se incalzeste in prealabil daca urmeaza a se pune preparatele calde pentru a preveni craparea/fisurarea. Daca ridicati capacul inainte de terminarea programului, mariti timpul pentru fiecare ridicare de capac cu 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot 4.7 l" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si orez la slow cooker Crock-Pot Digital 4,7