Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor

de Constelatialeu in Pastrav, 5 Iul 2020 | 4162 vizualizari

 

Gustos si nu mai este....

 

INGREDIENTE

  • 5 pastravi
  • ceapa rosie ( micute, din gradina)
  • lamaie
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor:

Se cumpara pastravul direct de la pastravarie, mai proaspat de atat nu se poate, se curata, se spala, apoi se presara sare, piper si  ulei de masline, se lasa la odihna 20 min.

Se asaza pastravii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se umplu cu felii de lamaie si ceapa taiata solzisori. Se toarna 1 ceasca cu apa, se pun jumatati de ceapa deasupra, apoi se acopera cu hartie de copt si se da tava la cuptor la foc mediu pentru 1 ora, dupa 1 ora se ridica hartia de copt si se mai lasa 20 min la cuptor fara hartie de copt. Cam asa sta treaba cu pastravii de azi, in alta zi cine stie ce patesc, nici ei, nici eu nu stiu inca,:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu ceapa si lamaie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav clasic la cuptor