Patratele cu frisca

de Laly in Prajituri, 4 Dec 2010 | 5740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 70 gr cacao
  • 450 ml lapte
  • 50 ml margarina topita (sau ulei)
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • un plic finesse gust de portocala
  • frisca pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu frisca:

Amestecam ingredientele uscate (faina cu praful de copt, zaharul si cacao), apoi turnam treptat laptele si uleiul sau margarina topita, plicul finesse, amestecand continuu.

Va rezulta o compozitie lichida. Tapetam o forma (20/30cm) cu ulei si faina si coacem blatul la foc mic pentru 40-50 minute.

Lasam sa se raceasca complet in tava. Taiem patratele pe care le decoram frisca dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rigo Iancsi