Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga

de pity19 in Peste, 22 Apr 2014 | 4364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste proaspat
  • jumatate de kg malai
  • sare,piper
  • usturoi ptr mujdei
  • malai ptr peste
  • faina ptr peste
  • apa ptr mamaliga
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga:

Curatam bine pestele de solzi ;

Desfacem pestele din lateral si scoatem tot ce nu este bun ;

Clatim pestele bine , taiem in doua ;

Taiem capul ;

Fiecare bucata de peste o taiem feliute ;

Condimentam cu sare si piper ; Lasam la marinat aprox 15 minute ;

Intr-o oala punem apa la foc mediu pana da in clocot ;

Adaugam sare , si incet , incet malai , pana se ingroasa ;

Scoatem pe o farfurie si lasam la racit ;

Pestele il dam prin amestecul de malai cu faina , si prajim in ulei incins pe ambele parti ;

Curatam usturoiul , dam pe razatoare , condimentam cu sare dupa gust , turnam apa si servim alaturi de peste si mamaliga .

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste alb cu lemongrass si sparanghel