Pizza Hawai

de Panacris in Pizza, 26 Sep 2013 | 3840 vizualizari

 

Acum vă aduc o pizza dulccee! Super faină, super aromată!

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • faina 300 g,
  • sare iodata 1/2 lingura,
  • zahar 1 lingură,
  • drojdie uscata 1 lingură,
  • apa 200 ml,
  • ulei de măsline 2 linguri.
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ:
  • ananas din conservă cca. 5 felii,
  • cașcaval Delaco cca. 100 g,
  • oregano 2 g,
  • ketchup Univer cca. 150 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Hawai:

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care durează 90 de minute.

Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planșeta de lucru presarată cu făină și i se dă forma rotundă de pizza. Se așează în tăvi și se începe montarea pizzei. Se pune primul strat de ketchup Univer, apoi se rade puțin cașcaval Delaco, feliile de ananas, scurse de zeama din conservă, se așează cât mai artistic, se asezonează cu oregano,  se presară un nou strat de cașcaval ras, apoi se ornează cu puțin ketchup.

Se introduc pizzele în cuptorul încins in prealabil, se lasă la cuptor cca. 20 de minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Hawai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo si anghinare