Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
cea mai cea...o carne de pui moale, fina, aromata si foarte picanta, gusturi sud-americane.
Spalam si portionam carnea de pui, pieptul de pui il batem ca pentru snitele. Amestecam laptele batut cu un ou, sare, piper, 1/2 lingurita chili, adaugam carnea si omogenizam ingredientele. Timp de macerare minimum 30 de minute (recomandat de seara pana a doua zi).
Intr-o punga alimentara amestecam 4-5 linguri faina, o lingurita sare, piper, 1/2 lingurita chili si bucatile de carne scoase de la macerat. Prajim bucatile de carne in ulei incins sau in cuptor pe hartie de copt stropit din abundenta cu ulei.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult