Raffaello

de kristina1993 in Dulciuri, 21 Noi 2014 | 3333 vizualizari

 

simplu si delicios familiei mele le place foarte mult mai ales baiatului meu si e si foarte ieftin

 

INGREDIENTE

  • 400 g lapte condensat
  • 250 g nuca cocos
  • Decor
  • 100 g nuca cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se toarna laptele condensat intr-un castron si se adauga nuca de cocos peste. Se amesteca cu o lingura, daca vi se pare prea moale mai adaugati putin cocos. Se lasa 5 minute sa stea, apoi formati bilute pe care le dati prin nuca de cocos. Eu am folosit si cacaoa, am facut cateva si cu cacaoa, e foarte bun.

Mi-au iesit in jur de 30 de bucati

 

TIPS-URI

1

eu am folosit lapte condesat facut de mine

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Gherca Daniela 1

21.11.2014, 22:17

mihaelar63 1

21.11.2014, 22:58

Chiar ca sunt simple de preparat . Merge la favorite . Sunt fan -cocos

MotanLaOale 1

21.11.2014, 23:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello