Salata de peste (pangasius)

de Carmen in Pangasius, 18 Ian 2015 | 5010 vizualizari

 

De obicei o fac cu salau. Azi am prestat-o cu pangasius.

 

INGREDIENTE

  • pangasius - 1 pachet de 1 kg
  • cartofi - 4-5 bucati
  • smantana 200 g
  • maioneza 200 g
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de peste (pangasius):

Se pune apa la fiert cam 2 l si cu o lingurita de sare. Dupa ce se inspecteaza bine pestele sa nu cumva sa aiba ceva oase, se arunca in oala sa fiarba. Cat fierbe dansul, ca e iute tare in ale fierberii, curatam cartofii si-i taiem rondele sau cuburi dupa cum vrea inspiratia momentului.

A fiert? Ok! Se scoate cu spuminera pe un platou si se lasa la racit. In aceeasi apa se pun cartofii cu acelasi scop.

Au fiert si dansii? Se scot cu aceeasi spumiera pe un alt platou si se lasa la racit.

Intre timp amestecam maioneza care poate fi home made sau de la supermarket, depinde de timp si chef, dar mai ales de timp, cu smantana si un strop de piper.

Montam platoul:

- cartofi

- peste

- sos

Satios, sanatos si spectaculos!

TIPS-URI

1

e bine sa fierbem cartofii in aceeasi apa pentru gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste (pangasius)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de peste