Sos Besciamella

de brunetica in Sosuri, 20 Oct 2011 | 10715 vizualizari

 

un sos simplu de facut , se utilizeaza la paste , la lasagne.

 

INGREDIENTE

  • 100 g.faina , 
  • 100 g. unt ,
  • 1 litru lapte ,
  • sare , 
  • nucsoara rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Besciamella:

 Intr-o oala topim untul, adaugam faina si lasam cateva minunte amestecand continuu, pentru a evita cocoloasele. Dupa ce ati obtinut o crema spre culoarea nucsoarei adaugati laptele caldut, amestecand cu telul. Lasati oala la foc mic pina incepe a fierbe, adaugati sare si un pic de nucsoara rasa.

Amestecati si acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba sosul de besciamella la foc mic pentru 15 minunte amestecand din cand in cand.

Pofta buna !!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Besciamella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lau 1

20.10.2011, 20:47

bun

LUK 1

21.10.2011, 08:15

exact

brunetica 1

04.11.2011, 16:46

multumesc fetelor si va trimit cate un pupic la fiecare rocsi , alinutzica , miuta , sufletista , luk

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos bechamel