Supa de pui la Multicooker

de Tabita _ in Supe, 29 Mar 2014 | 5390 vizualizari

 

O supa sanatoasa si gustoasa. In Multicooker se pastreaza mai bine vitaminele si gustul legumelor.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 l apa
  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 3 morcovi
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • taitei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui la Multicooker:

Puiul se spala si se portioneaza.

Legumele se curata si se spala.

Ceapa se toaca marunt. Morcovii si ardeii se taie rondele. Patrunjelul se toaca marunt.

Se toarna 2 l de apa in oala interioara si se adauga bucatile de carne. 

Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul BOIL (fierbere).

Se seteaza timpul pentru 10 minute, se inchide capacul si se apasa START.

Cand se termina programul se selecteaza functia STEW si setati timpul la 40 de minute, cu capacul inchis.

Cand programul s-a terminat, se adauga toate legumele si sarea si se selecteaza din nou functia STEW pentru inca 40 de minute.

La final se adauga taiteii si piperul, iar apoi se selecteaza functia STEW pentru inca 15 minute.

Se verifica daca e totul fiert, apoi se adauga patrunjelul tocat si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Atentie la aburi cand deschideti capacul!

2

Dupa utilizarea aparatului se deconecteaza de la sursa de curent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa ungureasca de pui