Tarta cu nectarine

de Alinutza80 in Prajituri, 2 Oct 2012 | 3945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt moale
  • 300 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 1 vf de cutit sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 4 oua
  • 150 gr iaurt
  • 6 nectarine coapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu nectarine:

Se preancalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se unge o tava si se tapeteaza(tava mea a avut 26 cm).

Intr-un castron se pun untul moale cu faina, zaharul, praful de copt, ouale, iaurtul, sarea si se amesteca bine.

Nectarinele se desfac de samburi si se pun in tava cu partea in care a fost samburele in sus, peste care se pune aluatul.

Se baga la cuptor pentru aproximativ 50 min-1 ora.

Se face testul cu scobitoarea. Cand este coapta se lasa putin la racit, apoi se rastoarna pe un platou.

Se poate servi calda cu o cupa de inghetata sau rece la o cafea.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

03.10.2012, 15:16

O bunatate!!!

Lau 1

03.10.2012, 15:23

Alinutza80 1

03.10.2012, 16:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici si nectarine