Tarta de branza

de Alexandru29 in Torturi, 12 Apr 2013 | 7022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. biscuiti digestivi
  • 200 gr. unt
  • 400 gr. branza philadelphia
  • 200gr. zahar
  • 3 oua
  • 1 lingurita rasa coaja de lamaie si portocala
  • 1 esenta vanilie
  • 200 gr. dulceata de zmeura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de branza:

Dati biscuitii prin razatoarea mica, dupa care topiti untul si il amestecati cu biscuitii. Dupa ce ia-ti amestecat bine ii puneti intr-o tava de tort si ii intindeti cu o lingura sa fie un strat uniform. Se da la cuptorul preincalzit  la 180 grade celsius timp de 8 minute.

In acest timp se amesteca branza cu ouale, zaharul, coaja de portocale si lamaie si esenta de vanilie (albusurile trebuie batute separat cu o lingurita de zahar pana se obtine o spuma si dupa se adauga la compozitia noastra).

Dupa ce am scos biscuitii de la cuptor adaugam compozitia noastra peste biscuiti si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 25-30 de minute, dupa ce s-a racit adaugam deasupra un strat consistent de dulceata de capsuni, zmeura sau fructe de padure la alegere.

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de branza" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu catina