Tort cu bilute de branza si cocos

de daniela_16 in Torturi, 31 Mai 2014 | 3075 vizualizari

 

Delicios si foarte rapid.

 

INGREDIENTE

Pentru bilutele de branza:

  • 350 grame branza de vaci
  • 3 galbenusuri
  • 100 grame de zahar
  • 4 linguri de amidon(sau faina)
  • 50 de grame de nuca de cocos

Pentru blat:

  • 4 oua+ albusurile de la bilute
  • 50 grame de zahar
  • 100 grame de ciocolata amaruie
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 2 pliculete zahar vanilat

Ornat:

  • frisca
  • ciocolata rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu bilute de branza si cocos:

Bilutele:Mixam branza de vaci cu zaharul si adaugam pe rand galbenusurile,nuca de cocos si amidonul si formam bilute pe care la asezam intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt.

Blatul:Topim ciocolata pe foc mic cu putina apa.Mixam galbenusurile cu zaharul si adaugam vanilia,sarea,ciocolata topita si racita,faina,praful de copt si cacaua si amestecam pana la omogenizare.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, le turnam peste compozitia de ciocolata si amestecam usor pana la omogenizare.Turnam compozitia peste bilute si dam la cuptor pana trece testul scobitorii.

Dupa ce s-a copt il lasam sa se raceasca,il ornam cu frisca si radem ciocolata.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu bilute de branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de lapte