misha71

1

Bucataras
incepator

Fetesti

Bucataras din 04.01.2010

RETETE7
PRIETENI5
Retete

Potarniche la ceaun

In Mancaruri cu carne la 4 Iul 2010

Am tinut carnea la marinat de seara pana dimineata la frigider, dupa care am spalat-o putin, am pus-o in ceaun, am acoperit-o cu apa, am turnat 100 ml ulei si am lasat-o sa fiarba la foc mic cam 90 minute, completand din cand in cand cu apa. Am adaugat ceapa taiata julien si usturoiul pisat....

Ciorba de fazan

In Supe/Ciorbe la 4 Iul 2010

In primul rand nu va speriati de timpul mare de pregatire. La mine a durat mult pentru ca minunea inaripata a fiert in 4 ore !!!! (ferice de cei ce au oala sub presiune, insa acu' mi-am jurat in barba ca o sa iau si eu) Am pus separat carnea la fiert intr-o oala de 6 litri. Am tocat ceapa...

Salata de vinete

In Salate la 16 Ian 2010

Vinetele se coc, se curata, se spala si se lasa la scurs citeva ore. Cand sunt bine scurse se toaca cu tocatorul de lemn sau cu mixerul -varianta cea mai usoara :)) Intr-un vas de plastic se pun vinetele tocate, se toarna uleiul putin cite putin, amestecand incontinuu. Cand vinetele nu mai...

Rulouri de carne de porc

In Porc la 6 Ian 2010

Din muschiul de porc se taie 10 felii de aproximativ 1 - 1,5 cm grosime, care se bat ca la snitel. Feliile de carne se dau cu sare si piper, se ung cu mustar, apoi se pun pe rand: felia de bacon intreaga (sau costita afumata taiata fasii), castravetii murati taiati, ciupercile taiate marunt, o...

TORT JOFRE

In Torturi la 4 Ian 2010

Zaharul, apa si cacao se pun pe foc intr-o cratita si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga apoi untul si nucile si se amesteca pana ce compozitia capata o consistenta ca de smantana (aprox. 15 minute la foc mic). Dupa ce se ia de pe foc se adauga galbenusurile unul cate unul....

Rumos-pupos

In Prajituri la 4 Ian 2010

Blatul: Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, faina, bicarbonatul si nucile. Se toarna in tava in care ati pus hartie de copt si se pune la cuptor la foc mic spre mediu. Crema: Galbenusurile, laptele, zaharul si cacao se amesteca si se fierb pe baie de aburi. Dupa ce s-a...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 28.12.2011

Craciun 2011

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.

 
 
 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]