Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Amestecam mustarul cu condimetele si berea dupa care adaugam pulpele de pui spalate,acoperim si dam la frigider 30 min.
Asezam pulpe intr-o tava,adaugam siropul in care am tinut pulpele si 1 lingura de unt.
Dam la cuptor pana se rumesc frumos.
Cus cus il fierbem in apa cu sare,dupa care il scurgem de apa.
Intr-o tigaie calim ceapa tocata,adaugam morcovul dat prin razatoare si pasta de ardei,lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam cus cus si lasam cca 5 min sa se caleasca impreuna.
Eu am adaugat la final si ceapa verde tocata.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult