Desert Tiramisu

de MicleIoana21 in Prajituri, 25 Apr 2020 | 1937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml frisca lichida
  • 200-250 g zahar pudra
  • 200 ml cafea
  • 3-4 linguri de cognac
  • optional: cacao pudra pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu:

Se face cafeaua si se lasa la racit. Galbenusurile se bat cu zaharul pudra pana devine o crema spumoasa, iar apoi se adauga mascarponele. Frisca se bate, iar peste ea se adauga crema obtinuta. Dupa ce cafeaua s-a racit se adauga cognacul.

Pentru asamblare: intr-o tava puneti un strat de piscoturi inmuiate in amestecul de cafea,iar apoi un strat generos de crema.

Puteti pune cate straturi doriti,in functie de cat de inalta doriti sa fie prajitura

Se lasa cateva ore la racit . 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Somloi galuska