Gulaş de porc cu ardei

de madi_marin in Porc, 8 Dec 2013 | 9794 vizualizari

 

Am folosit Multicookerul pentru această reţetă, pentru că m-am gândit că l-am cam lăsat să se odihnească. Nu că aragazul ar fi mers mai mult în ultima vreme….

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras mare
  • câţiva căţei de usturoi
  • 1 conservă de roşii cubuleţe
  • 2 linguri pastă de tomate
  • boia dulce
  • boia iute
  • praf de chimen
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulaş de porc cu ardei:

Se toacă cepele şi usturoiul,după gust, şi se pun la călit în cuva aparatului cu puţin ulei, selectând funcţia FRY.

Se adaugă apoi cubuleţele de carne şi se călesc împreună până ce carnea şi-a schimbat culoarea.

Se adaugă apă şi se selectează funcţia BOIL. Se lasă să fiarbă, adăugând apă dacă mai e nevoie.

După 30 de minute se testează carnea dacă e aproape fiartă. Se adaugă ardeiul tăiat  cubuleţe, conserva de roşii,  pasta de toamte, boiaua dulce şi picantă, chimenul, un praf de sare şi piper dacă mai e nevoie. Se lasă să fiarbă împreună şi să scadă sosul.

Se serveşte gulaşul cu paste fierte sau altă garnitură la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulaş de porc cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas