Miez de lapte, rucola, avocado și miez de nucă

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 5277 vizualizari

 

O salată surprinzătoare!

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte Delaco,
  • rucola cca. 300 g,
  • avocado 1 bucată,
  • roșii cherry cca. 6 bucăți,
  • sare iodată,
  • oțet demere cu miere,
  • ulei de nuci,
  • miez de nucă cca. 100 g,
  • piper colorat proaspăt măcinat.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte, rucola, avocado și miez de nucă:

Frunzele de rucola, se spală, se toacă fideluță. Avocado se taie în două, se scoate sâmburele, se curăță de coajă, apoi se toacă mărunt, se adaugă la frunzele de rucola. Se stropesc cu oțet, ca să nu se oxideze, se adaugă miezul de nucă și roșiile tăiate în sferturi. Se asezonează de sare și piper.

Se servește ca atare sau lângă un preparat din carne. Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte, rucola, avocado și miez de nucă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Panacris 1

10.05.2013, 16:19

Gaby, cam târziu ai remarcat-o! Mai bine mai târziu, decât deloc

Bya Ralu 1

23.05.2013, 12:13

babi5 1

03.06.2013, 20:24

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de legume si kaizer