Piept de pui umplut

de gaby_duceag in Pui, 16 Mar 2015 | 32445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati piept de pui
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr bacon afumat
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

  1. Spala bucatile de pui si usuca-le cu un servet curat.
  2. Rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
  3. Baconul taie-l bucatele si-l caleste 2 minute.
  4. Taie bucatile de piept de pui in doua, dar nu total, si desfa bucata de pui. Bate-o usor cu ciocanul pentru carne.
  5. Pune pe jumatate din bucata cascaval, apoi bucatele de bacon, presara putina sare si busuioc. Trece pe deasupra bucata de pui ramasa libera si preseaza usor.
  6. Procedeaza la fel cu toate bucatile de pui, cascavalul si baconul ramas.
  7. Incinge tigaia grill si unge-o cu unt.
  8. Pune pachetelele de pui pe grill-ul incins , lasa-l sa se rumeneasca frumos apoi invarte-l si pe cealalta parte.Presara boia de rdei iute.
  9. Serveste -l cu cartofi nature cu unt si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui imbracate in Kaiser si ciuperci la cuptor