Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2015 | 4475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. soia cubulete
  • 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 3-4 linguri de ulei
  • 200 gr. orez
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie:

Curatam si spalam ceapa si ardeii. Punem soia la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi o lasam la scurs. Calim ceapa intr-o cratita cu ardei,adaugam rosia taiata bucatele. Orezul spalat se pune peste legumele sotate, adaugam 2 cani de apa rece si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se umfla orezul si scade apa. Amestecam ca la cateva minute, sa nu se lipeasca orezul le cratita.

Condimentam, adaugam patrunjel verde si acoperim cratita. Intr-o tigaie punem ciupercile spalate si taiate fasii, adaugam soia fiarta si scursa de apa, pasta de ardei, usturoiul tocat,sare si piper dupa gust si lasam sa se rumeneasca la foc potrivit.

Presaram marar si servim pilaful cu soia si ciuperci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez sote cu legume în stil chinezesc (de post)