Prajitura Adelina

de adelin_a in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 4228 vizualizari

 

o prajitura usoara ..special pentru invitati ..surpriza!!

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi pandispan
  • 250 gr de margarina rama
  • 700 ml de lapte
  • 3 lingurite cacao
  • un plic de zahar vanilat
  • 250 de zahar
  • ciocolata de menaj pentru decor
  • rom
  • 80 g de faina
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Adelina:

Se prepara crema din lapte, faina si cacao. Se pune pe foc si se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Se lasa la racit. Intre timp margarina se amesteca cu zaharul pana devine..pufoasa. Duca ce s-a racit crema se pun cateva picaturi de rom, si se pune peste foi. Se lasa la racit .

Se decoreaza cu ciocolata menaj.

 

TIPS-URI

1

eu am mai pus si nuci maruntite bine!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Adelina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Buturuga" din biscuiti