Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Am avut branza, copiii au cerut ceva prajitura si uite asa am facut prajitura cu branza :)
Am facut un aluat din ingredientele pt aluat , (praful de copt l-am stins cu o lingura de otet de mere) l-am intins apoi l-am asezat in tava pe hartie de copt.
Am amestecat bine (la sfarsit cu mixerul putin) toate ingredientele pt umplutura si le-am pus peste foaia din tava. Am pus tava la cuptor la foc mediu aprox 30 minute.
Am batut cu mixerul cele 5 albusuri pana a stat pe furculita, apoi am pus cele 5 linguri de zahar si le-am mai batut un pic , apoi batute de nu mai stiau de ele :)) le-am pus peste prajitura care deja fusese jumate de ora la cuptor. Am pus iar tava in cuptor, tot la foc mediu inca vreo 10-13 minute.
Dupa ce s-a racit am taiat portii generoase sau uriase ca la ai mei nu merge cu portioare si deasupra am pus zmeura zdrobita (ultima zmeura din gradina cred).
Este o prajitura delicioasa!
1
orice sirop de fructe merge in loc de zmeura zdrobita
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult