Prajitura cu ciocolata

de bucatarimcudiana in Prajituri, 26 Noi 2012 | 4361 vizualizari

 

M-am inspirat dintr-o oferta de Kaufland, unde am gasit reteta asta.

 

INGREDIENTE

  • 75 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 4 oua
  • 150 g faina
  • 4 linguri rom
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 6 ciocolate mici cu rom
  • 200 g ciocolata alba pt.glazura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

Pentru blat, mixezi untul moale cu zaharul si aromele. Adaugi treptat ouale, sarea, faina, cacao si praful de copt. Tai ciocolata  in jumatate.

Intr-o tava 25x35 cm tapetata cu hartie de copt, torni compozitia si asezi deasupra in siruri, bucatile de ciocolata. Coci prajitura la foc mediu, in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 min.Cat inca prajitura este fierbinte se pune ciocolata deasupra ,se lasa cam 1 min, dupa care se intinde cu ajutorul unei palete sau a unui cutit.

Se lasa la racit si se portioneaza dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema ganache si glazura amaruie