Snitel de pui crocant cu pesmet

de Bya Ralu in Pui, 7 Mai 2015 | 8853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui felii
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • vegeta/piper alb
  • patrunjel proaspat pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui crocant cu pesmet:

Feliile de piept de pui se condimenteaza pe ambele parti, se aseaza una peste alta si se da la frigider pentru 1-2 ore.

Se amesteca ouale batute bine cu un praf de sare, se adauga treptat faina, se amesteca bine pana cand se formeaza un aluat nici foarte subtire, nici foarte gros.

Feliile de piept de pui se trec pe ambele parti prin aluatul de ou cu faina si prin pesmet si se pun la prajit.

Se repeta procedura pana cand se prajesc toate bucatiile de pui.

Snitelele se scot pe un servet de bucatarie, pentru a absorbii excesul de ulei.

Se servesc cu salata orientala sau alta ganitura.

TIPS-URI

1

Pentru decor se foloseste patrunjel proaspat tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui crocant cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai