A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Hrenzele ca-n Maramures

Postat de: TAB1TA in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii si se dau pe razatoarea mica sau in robotul de bucatarie. Se amesteca cu ouale, faina, praful de copt, usturoiul tocat marunt, sare si piper. Se pune intr-o tigaie...Citeste continuarea

Hamburger

Postat de: ianculubita in Sandvisuri

Carnea trecuta prin masina de tocat de doua ori pentru a fi cat mai fin tocata,o amestecam bine cu mana adaugand sare,piper,cimbru,ceapa tocata foarte marunt si ulei cate putin; formam din...Citeste continuarea

Hummus

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Boabele de naut le-am pus la inmuiat peste noapte in apa. Dimineata le-am spalat in citeva ape si am fiert nautul pina s-au inmuiat bine boabele. Am pus nautul in robot si le-am pasat bine, am mai...Citeste continuarea

Hot Orange Mocha

Postat de: mimmi in Cafea

Punem toate ingredientele intr-un ibric si lasam sa fiarba pana s-a topit ciocolata. Turnam in cesti si ne putem bucura de o cafea cu ciocolata si foarte aromata! Enjoy! Citeste continuarea

Humus reteta

Postat de: ioana_malia in Mancaruri de post

Humus reteta Punem nautul la inmuiat 12 ore dupa care il lasam la fiert in oala sub presiune 40 de minute. Dupa ce a fiert, il strecuram si il lasam putin la racit apoi il frecam putin cu...Citeste continuarea

Hrean in otet

Postat de: delia64 in Muraturi

Se curata radacinile de hrean,este recomandat sa stam langa geamul deschis  sau  in curte la aer ,in spatii inchise nu este tocmai placut . Dam hreanul prin razatoarea cu gauri mici ....Citeste continuarea

Hrișcă cu legume și carne de...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Porc

Hrișca se spală și se pune la hidratat în apă fierbinte, circa 2-3 ore.  Se pregătesc legumele: - ceapa și ardeii se toacă mărunt; - morcovii și țelina se dau la...Citeste continuarea

Hrean cu oțet (simplu sau cu...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Pt. carne

Se curăță rădăcinile de hrean, se spală; la fel și sfecla roșie.  Se dau la răzătoarea mică sau se poate folosi robotul de bucătarie.  După ce s-au răzuit, se...Citeste continuarea

Haladeț (Răcitură lipovenească)

Postat de: DinDragostePentruGatit in Porc

Se prăgătesc picioarele de porc: se pârlesc eventualele fire de păr, se taie copitele. Sună cam sadic!? :)) Se spală și se taie pe jumătate fiecare picior de porc.  Rasolul...Citeste continuarea

Hummus bi tahini

Postat de: Ade200 in Mancaruri de post

Scurge năutul, acoperă-l cu apă rece  şi fierbe-l. Când e fiert, scurge apa, dar păstreaz-o pentru a mai subţia pasta obţinută.  Pune năutul, tahini, sucul de...Citeste continuarea

Hamburger pe pat de crema de...

Postat de: alba_zori in Mancaruri cu carne

Am curatat avocado de coaja si sambure si am facut un pireu cu furculita, am condimentat cu sare, ulei de masline, o lingurita de otet, o lingurita de zeama de lamaie, piper, nucsoara, mustar. Am...Citeste continuarea

Haselnuß Makronen

Postat de: cris2711 in Dulciuri

Se bat albusurile foarte bine ,apoi se adauga zaharul pudra. Se amesteca cu alunele macinate sau nuca macinata si coaja de lamaie. Compozitia se lasa la frigider pentru 2-3 ore. Aceasta...Citeste continuarea

Hummus

Postat de: Ela68 in Mancaruri de post

Scurgem nautul de apa, apoi adaugam ingredientele peste naut si  pasam pana se obtine o crema fina. Se potriveste de sare. In cazul in care pasta e prea tare, se mai poate adauga...Citeste continuarea

Hamburgheri de casa

Postat de: panacris in Vita

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei . Carnea  tocata se amesteca cu ouale, cu patrunjelul tocat si cu ceapa calita. Se asezoneaza dupa gustul fiecaruia, apoi se formeza hamburger...Citeste continuarea

Hrean in otet

Postat de: Sim0naWorld in Conserve

Hreanul l-am curatat de coaja, apoi a inceput distractia: datul din razatoare. Poate ar fi fost mai bine sa folosesc blanderul, dar.. am zis ca n-o fi chiar asa rau.. Ei bine, a fost!! Dar...Citeste continuarea

Hachis Parmentier.

Postat de: lilik in Vita

Curatam cartofii,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare pana intra usor furculita in ei. Intre timp pregatim umplutura: curatam legumele si le spalam,apoi le tocam marunt si le punem...Citeste continuarea

Humus reteta

Postat de: mamaieelena in Mancaruri de post

Humus reteta Nautul din conserva se spala sub jet de apa. Se paseaza cu stikblendarul, se adauga uleiul si apa alternativ apoi pasta de susan, usturoiul si restul de mirodenii. La sfarsit se...Citeste continuarea

Hamburger preparat in casa

Postat de: RuxyRux in Pui

A durat mai mult prepararea lor deoarece intai am pregatit chiflele de hamburger si cartofii aurii. Cartofii aurii: Se fierb 5 cartofi taiati ca pentru prajit in jur de 15 minute, se scurg de...Citeste continuarea

Hamburger

Postat de: AnyCostescu in Sandvisuri

Pentru chifle se framanta aluat normal, se lasa la crescut si se coc aproximativ 30 minute. Pentru piftele se amesteca carnea si restul ingredientelor si se fac piftele de dimensiunea dorita si...Citeste continuarea

Heavenly Cake

Postat de: rhapsody in Torturi

I. Blatul 1. Batem albusurile spuma cu praful de sare. Dupa ce s-a format spuma adaugam si zeama de lamaie si batem in continuare. 2. Adaugam in albusuri zaharul tos => cate o lingura....Citeste continuarea

Hot Dog

Postat de: RoXx in Aperitive / Garnituri

Cremwurstii se fierb,chiflele se taie pe margine.Dupa ce s-au fiert cremwurstii (trebuie avut grija sa nu se rupa) , se pun la mijlocul chiflei ,peste se pune ketchup si mustar. Pofta Buna ! Citeste continuarea

Hamburger

Postat de: Ubulika in Vita

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Separat se amesteca carnea tocata cu ouale, cu patrunjelul tocat si cu ceapa calita. Condimentam dupa gust si formam chiftele pe care le punem pe...Citeste continuarea

Hamburgeri de casă cu sos alioli

Postat de: sisterskitchen in Mancaruri cu carne

1. Se toacă ceapa cât se poate de fin, se căleşte în ulei până devine translucidă, dar nu rumenă. 2. Se adaugă pulpa de roşii, bine scursă de lichid.Se căleşte...Citeste continuarea

Hünkarbeğendi (Placerea sultanului)

Postat de: kukibella in Oaie

Carnea se pune ıntr-o cratita la foc mediu pana se evapora toata apa; se adauga untul şi ceapa tocata marunt şi usturoiul; se mai lasa 5-6 minute pe foc iar dupa se pune apa calda cat se...Citeste continuarea

Hamburger (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput ne ocupam de carne. Condimentam bine carnea cu sare si piper, adugam condimentele, pasta de harissa, patrunjelul si coriandrul si amestecam bine compozitia. Lasam la frigiger pentru...Citeste continuarea

Hamburger de vita

Postat de: privatelaura in Vita

Amestecam carnea tocata cu sare si condimente, adaugam pesmetul si formam niste piftele mai mari si plate si le frigem pe gratar. Smantana o amestecam cu putin usturoi granulat si sare si putin...Citeste continuarea

Hora cu cirese

Postat de: privatelaura in Prajituri

Se spala si se curata de samburi ciresele. Se presara un praf de zahar peste ele si se lasa deoparte. Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt si cu zaharul. Se adauga ouale,uleiul si se...Citeste continuarea

Haios (Hajas)

Postat de: MIUTA in Prajituri

Osanza se da prin masina de tocat carne si se amesteca cu 250 g faina.Se framanta tare bine aceste doua ingrediente. Restul de faina 750 g se amesteca cu ouale,sare,otet,smantana si se framanta...Citeste continuarea

Halvita

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Zaharul, mierea si cele 5 linguri de apa le-am pus toate intr-o craticioara pe foc. Am amestecat din cand in cand, iar atunci cand zaharul s-a topit de tot, am dat focul mic si am mai lasat sa...Citeste continuarea

Homemade Mozzarella I

Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri

1. Punem laptele + zerul intr-un vas de  inox pe foc si incalzim pana la 30 °C. 2. Oprim focul, adaugam cheagul si invartim. 3. Punem deasupra vasului un capac si il invelim cu un...Citeste continuarea

Halvita

Postat de: BuburuzaBubu in Prajituri

Intr-un bol batem albusurile spuma. Punem zaharul, mierea si apa intr-o cratita pe foc. Cand zaharul s-a dizolvat dam focul mic si mai lasam sa fiarba inca 10-12min. Luam cratita de pe foc si...Citeste continuarea

Hanklich

Postat de: postavaru in Prajituri

Amestecam drojdia cu 50 ml lapte si o lingura de zahar si lasam 10-15 minute pana creste. In vasul robotului am pus faina si restul de zahar. Am adaugat maiaua, ouale, esenta si coaja de lamaie...Citeste continuarea

Hummus (pasta de naut)

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Daca folositi naut uscat acesta se pune la inmuiat o noapte a doua zi se clateste si se pune la fiert in apa cu sare pana da un clocot doua, se arunca apa si se pune nautul din nou la fiert in...Citeste continuarea

Hrișcă cu legume (Grechka s...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post

Hrișca se pune la umflat în apă fierbinte timp de câteva minute.  Se călește ceapa în ulei încins, se adaugă morcovii rași, se condimentează, iar la final se...Citeste continuarea

Haioşe

Postat de: diaconta in Dulciuri

Aluatul de foietaj se intinde.Foaia nu trebuie sa fie exagerat de subtire,pentru a se putea obtine foietajul dorit.Daca ar fi sa respect reteta,aluatul se taie cu un cutin infierbantat.Dar am...Citeste continuarea

Hamburger de pui cu ceapa si mar

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Hambergerul de pui se condimenteaza cu sare si piper si se pune in putin ulei la prajit 3 minute dupa care adauga apa cat sa acopere pentru a fierbe.cartofii se taie felii rotunde,ceapa se taie...Citeste continuarea

Hajas ( Hajose )

Postat de: adela1981 in Prajituri

Osanza se da prin masina de tocat si se amesteca cu 250 gr din faina si se formeaza 3 bilute de aceasi marime si aceasi cantitate (eu le-am cantarit). Se pun deoparte si ne apucam de aluat, restul...Citeste continuarea

Happy B-day for Miruna si un Tort...

Postat de: alice_ciobanu in Torturi

Blat Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma impreuna cu 5 linguri de zahar.  Galbenusurile le mixam cu 3 linguri de zahar si esenta de rom, pana ce isi dubleaza...Citeste continuarea

Hummus

Postat de: cristinne in Mancaruri de post

Se pun toate in blender si se paseaza 1 minut pana devin pasta! Exceptional intr-o zi de post. Plin de vitamine, usor de facut si ff gustos! Citeste continuarea

Hrean pentru iarna

Postat de: Sidy in Conserve

Se curata hreanul, se rade fin( sau se da prin masina de tocat carnea) si se pune in borcane presat cu lingura. Se pregateste o zeama din apa, otet si putin zahar, care se rastoarna in borcane...Citeste continuarea

Humus reteta

Postat de: ana77 in Mancaruri de post

Humus reteta se tine la inmuiat nautul 12-24 ore apoi se fierbe cca 2 ore - dupa ce s-a racit se pune in blender si se adauga toate celelalte ingrediente si se mixeaza pana devine o pasta nu...Citeste continuarea

Hamburger Gourmet a la Nico

Postat de: nico15 in Porc

Carnea se toaca marunt la fel se procedeaza si cu ceapa se sareaza,  pipereaza si amestecam bine adaugam si pesmetul, dupa care asezam feliile de bacon iar deasupra punem carnea in amestec cu...Citeste continuarea

Hamburgeri home-made

Postat de: dakris in Aperitive / Garnituri

Carnea Carnea, ceapa, cartoful si morcovul le-am tocat cu ajutorul robotului de bucatarie pana a rezultat o pasta. Pasta  de carne am asezat-o intr-un bol, am presarat condimentele, oul,...Citeste continuarea

Hamburger

Postat de: Retetegg in Aperitive / Garnituri

Carnea tocata am amestecat-o cu toate condimentele de mai sus si am format cu mana umezita in apa 6 chiftele mai late (ele se mai strang pe grill deci sa fie cat mai late). Le-am pus pe grill...Citeste continuarea

Honkey-ponkey

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-se pun zaharul si mierea  intr-o craticioara (destul de incapatoare) pe foc,se agita craticioara fara a se amesteca cu lingura -se tine pe foc pana se topeste complet -adauga nucile...Citeste continuarea

Hot Mikshake de banane cu vanilie...

Postat de: adasev12 in Bauturi

Se pune laptele pe foc cu vanilina si zaharul si se lasa sa dea in clocot. Se pun in blender bananele decojite, iaurtul si cele 2 piscoturi, se toarna laptele fierbinte si se mixeaza totul ff...Citeste continuarea

Hot Chocolate

Postat de: mimmi in Bauturi

Punem ciocolata,impreuna cu laptele,zaharul,batonul si scortisoara la fiert. Lasam pana se topeste ciocolata,dupa care o turnam in cani si servim. Putem adauga putina frisca lichida pentru o...Citeste continuarea

Hamburger de pui

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

Carnita de pui se dezoseaza si impreuna cu pancetta se macina la robot. Se sareaza, pipereaza, se pune un pic de apa minerala in care s-a dizolvat si amidonul si se framanta bine. Se fomeaza doua...Citeste continuarea

Higado pollo con penne (Ficat de...

Postat de: naomy in Ficat

Spalam bine ficatul de pui si il taiem bucatele potrivite. Separat fierbem pastele in apa cu sare si un pic de ulei de masline si dupa preferinta cu anumite mirodenii cum ar fi (busuioc,piper...Citeste continuarea

Hrean in otet

Postat de: adasev12 in Conserve

Hreanul se curata bine si se da apoi pe razatoarea mica, se pune in borcan si se adauga peste el otet, sare si zahar, apoi apa cat sa acopere hreanul. Se inchide capacul si se lasa la frigider....Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]