Carnati de porc

de marinica68 in Porc, 19 Dec 2010 | 6833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc 2,5kg de preferabil fleica impanata,
  • cimbru cateva crengute,
  • usturoi circa 4-5 capatani,
  • piper,
  • boia de ardei ,
  • sare ,
  • condimente ptr.carnati
  • si bineinteles mate de porc  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de porc:

se toaca carnea la masina de tocat de preferabil cu o sita mai mare,

intr-un vas mai mare se pune carnea tocata  adaugand pe rand usturoiul care a fost pisat inainte ,sare,piperul,cimbrul,boia de ardei ,

Se amesteca carnea cu toate condimentele adaugate  se adauga si niste apa pentru a se lega compozitia dupa care se umplu matele cu acest continut

Se servesc prajiti sau la gratar ,POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bunica 1

19.12.2010, 22:40

o portie virtuala nu strica si bine ai venit printre noi !

giuliana 1

20.12.2010, 07:36

ce bine arata

MotanLaOale 1

20.12.2010, 11:45

buni buni

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc cu mamaliguta