Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Cornuletele fragede se fac din doua etape deoarece dacă schimbam ordinea nu mai ies pufoase si fragede.😊
Se pun cele 10 linguri de apa calda cu drojdia (se poate si drojdie uscată) si zahărul si se lasa până se topește zahărul.
După ce s-a răcit, se adaugă 1 ou se amestecă, apoi uleiul si untura si se omogenizeaza si se adauga treptat făină până rezultă o cocă. Nu se lasă la dospit, se întinde si se fac cornulete fiecare cum doreste, eu am facut si cornulete, dar si pătrățele pe care doar le-am pliat, se dau la cuptorul încălzit până se coc.
La final se pudreaza cu zahar praf.
Din compozitia dată ies 2 tăvi mari.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult