Pandispan pufos cu fructe

de Maddisson in Prajituri, 21 Dec 2014 | 4644 vizualizari

 

Rapid,delicios si pufos!

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de zahar
  • 4 oua
  • 1 pliculet de zahat vanilinat
  • 1 ligurita rasa de praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja rasa de lamaie sau portocala (optional)
  • esenta de rom/vanilie sau o lingura de lichior
  • 3 nectarine
  • 2 banane sau orice fel de de fructe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan pufos cu fructe:

Taiem fructele cubulete potrivite,pastrand un fruct (nectarina) pentru ornament!

Intr-un bol mixam ouale cu praful de sare si zaharul pana devin cremoase, apoi adaugam cate putin uleiul, faina impreuna cu praful de copt (in ploaie) urmate de zaharul vanilinat coaja rasa si lichiorul (eu am pus crema de whisky in loc de esenta sau lichior). Oprim mixerul si adaugam fructele taiate cubulete si incorporam cu o spatula!

Pregatim o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, adaugam continutul nostru ornat cu nectarina ramasa, taiata felii! Dam la cuptor incins deja la 180 de grade pentru 20-25 de minute!

Spor la bucatarit! 😚

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan pufos cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Ksenya 1

22.12.2014, 10:26

bun pandispanul

Rocsi 1

22.12.2014, 21:59

DIANA B 1

11.01.2015, 09:52

Imi place ce-ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni