Pulpe si piept de pui cu legume

de Angelina_Elena in Pui, 4 Apr 2013 | 10484 vizualizari

 

Un pranz usor si sanatos! In plus legumele consumate frecvent stimulează memoria, ajută digestia, combat depresia, sunt anticancerigene, tonifică organismul și adesea au ajutat la vindecări miraculoase!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 2 bucatele piept de pui
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • morcovi baby congelati
  • 1 ceasca apa
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel uscat
  • boia dulce de ardei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de pui cu legume:

Condimentam pulpele cu sare, piper, boia dulce si patrunjel uscat.

Punem uleiul intr-un vas termorezistent, asezam pulpele si dam vasul la cuptor pana cand pulpele s-au rumenit usor pe o parte.

Apoi le intoarcem si pe cealalta parte,  punem in vas si bucatile de piept de pui condimentate si dam din nou la cuptor.

Intre timp, spalam legumele.

Taiem ceapa feliute, ardeiul fasii iar dovlecelul si vanata cubulete.

Intoarcem pieptul de pui pe cealalta parte, apoi punem legumele, presaram putina sare peste ele, adaugam apa si dam vasul din nou la cuptor.

Dupa ce s-a facut legumele, lasam putin sa se raceasca apoi servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga varza de bruxelles, cateva buchetele de conopida sau brocoli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui prajit la temperatura joasa