Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Ceva de rontait refuzati? Eu cred ca nu, la cat sunt de fragede si bune..
Intr-un bol mixam untul, de la temperatura camerei, impreuna cu iaurtul. Adaugam mixul de branzeturi si cascavalul. Incorporam sarea, praful de copt, iar la final faina cernuta, pe care o punem pe rand. Framantam pana obtinem un aluat omogen, nelipicios si foarte usor de modelat.
Presaram faina pe masa de lucru, rupem aluat cate o bucata mica, intindem o foaie potrivit de groasa. Cu o forma de fursecuri decupam saratelele, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. La fel procedam si cu restul aluatului.
Intr-un paharel amestecam susan, mac si chimen. Oul il batem spuma si cu un penson ungem saratelele. Le presaram cu mixul pregatit in paharel, apoi le introducem in cupotrul incins. Reglam o temperatura potrivita si lasam sa se rumeneasca usor saratele.
Cand sunt gata le scoatem, le lasam sa se racoreasca. Le pastram intr-un bol, pe care il acoperim cu folie alimentara. Din aceasta compozitie ies 3 tavi mari cu saratele.
Sa aveti pofta la rontait!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult