A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cod cu crusta de pesto cu sos de...

Postat de: katty in Multicooking

Amestecam pesto cu pesmetul, sare si piper. Intindem amestecul pe fiecare bucata de peste dezghetata si scursa bine. Pornim aparatul multicooker Crock-Pot pe functia de coacere la 160 de...Citeste continuarea

Ciorba de potroace

Postat de: katty in Ciorbe

Spalam bine maruntaiele de la un pui. Punem carnea intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca cu cateva degete. Pornim focul iute pana se aduna deasupra spuma.Reducem focul la mic...Citeste continuarea

Ciorba de potroace ca la Cleme

Postat de: Constelatialeu in Supe/Ciorbe

Sa incepem cu inceputul, treaba cu cocosii. Avand in vedere ca am fost nasa am avut ajutoare, sora cea mica sa ocupat de cocosi, toata treaba aia cu taiat, oparit, curatat , parlit si ciobanit, eu...Citeste continuarea

Coaste de miel coapte la...

Postat de: katty in Multicooking

Punem coaste portionate intr-un vas cu capac si adaugam sare, piper, cimbru, oregano, usturoiul curatat si taiat felii, boiaua si vinul si amestecam bine. Punem capacul si dam la frigider pentru...Citeste continuarea

Clatite cu dovlecei

Postat de: Trifoicupatrufoi in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul se curata de coaja, se rade, se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama. Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga laptele, uleiul si faina....Citeste continuarea

Coaste de porc la cuptor

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Intr-un bol amestecam condimente dupa gust, adaugam vinul, 2-3 crengute cimbru, maghiran uscat si adaugam costitele. Condimentam costitele si le vom acoperi cu o folie aliementara, dam la frigider...Citeste continuarea

Chiftelute marinate

Postat de: mirela0911 in Porc

Se prepara chiftelutele. Intr-un bol se pune carnea tocata. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea cu gauri mici. Se pune peste carne. Cartoful se curata, se spala si se da pe...Citeste continuarea

Cocktail Orange-Campari ideal...

Postat de: katty in Cocktail

Cum se prepara Cocktail Orange-Campari ideal pentru vara Punem gheata intr-un pahar inalt. Turnam Campari. Turnam sucul de portocale. Ornam cu o felie de portocala Servim imediat....Citeste continuarea

Ciorba de ardei umplut la...

Postat de: mihaelar63 in Multicooking

                                        Legumele se curata si se spala. Taiati...Citeste continuarea

Ciorba de caprioara cu rosii

Postat de: katty in Ciorbe

Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa o depaseasca de 2-3 degete.Spumam bine si fierbem pana este moale. Strecuram zeama intr-un alt vas pe care il punem la...Citeste continuarea

Covrigi cu dovleac

Postat de: sufletista in Dulciuri

Umplutura-dovleacul il curatam de coaja si il dam prin razatoare. Adaugam intr-o cratita zaharul si dovleacul si punem pe foc amestecand ocazional pana ce se inmoaie,stingem focul si adaugam...Citeste continuarea

Cometti rigati cu branza si carnati...

Postat de: MotanLaOale in Paste

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Carnatii se taie rondele si se prajesc pana se rumenesc frumos....Citeste continuarea

Ciorba de porc cu dovlecei in zeama...

Postat de: katty in Ciorbe

Spalam bine carnea portionata si o punem la fiert. Spumam bine si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate. Intre timp curatam legumele.Taiem ceapa fin, morcovul si ardiul gras cubulete....Citeste continuarea

Ciorba de miel cu mazare si cartofi

Postat de: katty in Ciorbe

Spalam bine carnea de miel portionata si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o depaseasca cu cateva degete. Spumam bine si fierbem pana este fiarta de jumatate. Curatam legumele si...Citeste continuarea

Chiftelute in sos de smantana si...

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri cu carne

Chiftelele: Ceapa curatata o tocati marunt. Patrunjelul verde il tocati. Painea o treceti prin apa, o scurgeti bine si o faramitati. Intr-un bol amestecati carnea, ceapa, painea, patrunjelul si...Citeste continuarea

Castraveti covasiti la soare

Postat de: MotanLaOale in Muraturi

Se spala castravetii si se taie capetele care pot fi amare. Intr-un borcan de 5 litri se pun 2 legaturi de marar pe fund si se pozitioneaza castravetii sa incapa. Deasupra se pune opritor sa...Citeste continuarea

Castraveti in otet / Pickles

Postat de: ctlina in Muraturi

Spalam borcanele si le uscam in cuptorul cu microunde. Spalam castravetii in apa rece si indepartam capetele. Intr-o oala mare punem la fiert  otetul si apa impreuna cu sarea, o...Citeste continuarea

Ciolan dezosat la slow cooker Crock...

Postat de: mirela0911 in Slow Cooker

Se spala ciolanul, se indeparteaza ata cu care a fost infasurat si se tamponeaza de surplusul de apa.  Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in 2 sau in 4, in functie de cat...Citeste continuarea

Ciorba de gaina cu dovlecel si...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Legumele se curata si se spala . Pulpele de gaina se curata si se spala bine . Morcovul se taie rondele . Ceapa si ardeiul se taie cubulete . Rosiile se curata...Citeste continuarea

Carne de rata gatita la slow cooker...

Postat de: mirela0911 in Slow Cooker

Carnea se spala si se sterge bine de surplusul de apa. Se cresteaza pe partea cu pielea apoi se pune la prajit pe toate partile intr-o tigaie, pana ce rumeneste usor. Se scoate carnea pe o...Citeste continuarea

Ciorba simpla de fasole galbena pastai

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Pastaile de fasole galbena rotunda se spala, se curata de capete si se rup / taie la marimea preferata. Imi place ca  bucatica de fasole sa fie cat mai micuta, cam 3 cm ....Citeste continuarea

Ciorba de rosii cu cartofi si leustean

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se...Citeste continuarea

Costite de porc adevarate, la gratar

Postat de: mihaelar63 in Porc

Costitele de porc se spala si se pun intr-o cratita mare. Se sareaza. Se pun foile de dafin, cepele intregi si crengutele de cimbru. Se toarna deasupra berea si apa cat sa le...Citeste continuarea

Costita de miel cu tarhon

Postat de: mihaelar63 in Oaie

 Costita de miel se curata, se spala si se taie in doua. Se pregateste intr-o oala vin, foaie de dafin, sare si cateii de usturoi. Se pune la fiert costita in oala...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu carnat...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Fasolea alba se spala si se pune la infoiat in multa apa calduta timp de cateva ore . Daca este nevoie si tot lichidul a fost absorbit, se completeaza cu apa[ tot calduta ] ...Citeste continuarea

Cartofi noi, cu salata verde si...

Postat de: RODIMUR in Salate

Cartofii se spală și se fierb ”în coajă”. Când sunt gata, se lasă puțin să se răcorească, se decojesc și apoi se taie cubulețe. Cât timp fierb cartofii,...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu cartofi si...

Postat de: mihaelar63 in Porc

 Cotletul de porc se inteapa pe lungime in doua-trei locuri cu ajutorul unui cutit bine ascutit . In aceste deschizaturi se indeasa bine , felii de morcovi , ceapa , ceapa verde...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu usturoi si marar

Postat de: robert_badica in Mancaruri de legume

Cartofii se curăţă şi se taie în sferturi. Într-o oală cu apă se pun la fiert cartofii pentru 10 minute. Se scurg cartofii de apă şi se amestecă cu uleiul de măsline,...Citeste continuarea

Ceafa de porc in sos alb servita cu...

Postat de: ladydi in Mancaruri cu carne

Curatam si tocam legumele cubulete. Incingem 2 linguri de ulei si adaugam ceapa. Dupa ce se inmoaie, punem ardeiul si dovlecelul si le lasam pana se inmoaie, amestecand din cand in cand. Adaugam...Citeste continuarea

Cus-cus cu menta si rodie

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Punem cus-cusul intr-un castron, turnam peste el apa fierbinte condimentata cu sare si piper si lasam  cca. 10 minute la hidratatat. Intre timp tocam menta si punem semintele de rodie la...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de iunie

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Daca preparati ciorba cu carne, prajiti putin carnea in ulei ca sa-si imprumute gustul bun. Spalati, curatati si maruntiti ceapa, ardeiul si radacinoasele. Cartofii si...Citeste continuarea

Cuba Libre

Postat de: Constelatialeu in Cocktail

Cum sunt eu ametita de fel, n-am citit decat ingredientele din retata pusa de Bucataras, ordinea in care se adauga ingredientele am facut-o din capul meu, asa ca va dau ambele variante....Citeste continuarea

Ciorba de pui cu legume

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Mai intai am curatat aripile si le-am spalat, apoi le-am pus la fiert intr-o oala de 5 l, am adaugat si putina sare. Cand a inceput sa fiarba am adunat spuma formata. Cat au fiert aripile mi-am...Citeste continuarea

Costita de vacuta cu legume

Postat de: mihaelar63 in Vita

Legumele se curata si se spala . Carnea de vacuta se pune sa stea o ora in apa rece sa iasa sangele din ea . Aceasta operatiune se face pentru a obtine o zeama de carne clara...Citeste continuarea

Ciorba de dovlecei

Postat de: eumimi in Ciorbe

Mai intai dam morcovii pe razatoarea cu ochiuri mari. Calim morcovul in ulei incins.   Adaugam ceapa tocata marunt si ardeiul si mai lasam la calit 5-6 minute. Adaugam rosiile date...Citeste continuarea

Coaste la cuptor

Postat de: cristina1985 in Porc

       Se amesteca condimentele si se presara peste coaste, masand usor. Se pun in frigider 2-3 ore,dupa care se scot si se pun intr-o tava unsa cu ulei.    ...Citeste continuarea

Ciupercute umplute cu cascavea, la...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de legume

 Ciupercile se curata de pelite si se scot coditele . Sarati ciupercile si le ungeti in interior cat si in exterior cu ulei de masline . Taiat cascaveaua cubulete marunte...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi noi cu costita...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Costita afumata se spala si se pune la fiert in 3l apa cu foaia de dafin. Nu sarati, afumatura de casa are suficienta sare. Cat  timp fierbe costita ,curatati si spalati...Citeste continuarea

Ciorba de somn in zeama de varza

Postat de: katty in Ciorbe

Spalam pestele si il punem la fiert pentru 10 minute intr-o oala cu apa cat sa il acopere.Spumam de cate ori este nevoie, apoi scoatem carnea si trecem zeama printr-o sita, Curatam legumele, le...Citeste continuarea

Ciorba greceasca de miel

Postat de: katty in Ciorbe

Spalam carnea si o punem la fiert cu apa cat sa o acopere si sa o depaseasca cu 2 degete. Spumam bine, apoi punem legumele intregi curatate si spalate.Punem orezul si mai fierbem 10 minute....Citeste continuarea

Ciorba de pleurotus

Postat de: panacris in Supe/Ciorbe

Se spală și curăță toate zarzavaturile și legumele, apoi se toacă cubulețe, cât de cât uniforme. Într-un vas se pun zarzavaturile împreună cu uleiul și un...Citeste continuarea

Ciuperci gratinate cu branza si sos...

Postat de: oanapl in Mancaruri de legume

Speli și scurgi ciupercile într-o strecurătoare. Cele mari le tai în sferturi, iar cele mici în jumătăți. Pui la încins 2 linguri de ulei într-o tigaie...Citeste continuarea

Cartofi noi cu branzeturi, la cuptor

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Se scurge bine telemeaua și se taie cubulețe. Cașcavalul se dă prin răzătoarea mare. Cartofii noi se curăță, se spală și se taie sub formă de cubulețe mai mari. Se amestecă...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare acrita cu...

Postat de: AdrianUdrea in Ciorbe

Se incepe cu prepararea supei. Se pune apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga legumele curatate si tocate.  Intre timp se pregateste compozitia pentru perisoare. Se amesteca...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu afumatura

Postat de: oanapl in Ciorbe

Speli fasolele si le pui la inmuiat in apa rece pentru cateva ore. Arunci apa si le pui la fiert in putina apa, le lasi sa clocoteasca de cateva ori si apoi schimbi apa si le clatesti. Schimbi apa...Citeste continuarea

Chiftelute cu cartofi la cuptor

Postat de: eumimi in Porc

Carnea tocata o amestecam cu ceapa tocata marunt si calita, cele 2 felii de paine udate, stoarse bine si sfaramitate. Adaugam sare, piper si 1 ou si amestecam bine. Curatam cartofii de coaja si...Citeste continuarea

Cartofi noi cu pesmet

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii de coaja si ii taiem rondele. Punem cartofii intr-un bol, adaugam sare, piper, pesmetul, marar tocat si oregano si amestecam bine. Punem cartofii intr-un vas de yenna si...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: oanapl in Ciorbe

Tai afumătura felii și le pui la fiert în apă cu sare. Cureți și speli legumele: țelina, păstârnacul, morcovul, ardeiul, dovlecelul, roșia și ceapa. Dai morcovul pe...Citeste continuarea

Ciorba dulce din carne de strut

Postat de: panacris in Supe/Ciorbe

Bucățile de gât de struț (sunt în genul feliilor de rasol de vițel!) se pun la fiert în apă rece, la foc rapid cca. 10 minute, apoi se spumează și se adaugă legumele...Citeste continuarea

Cina rapida- noi seara nu mancam

Postat de: Constelatialeu in Porc

Mai intai mi-am pregatit ingredientele si am pus la fiert apa pentru paste, intr-o oala inalta cu cca 2 l apa si 1 lingurita de sare. Am taiat pulpa de porc in cubulete mici, am curatat usturoiul...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]